Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavili nositelji, ozljeda Žeravice

Sinoæ je odigran i drugi dan pripremnog turnira na Floridi pod nazivom2K Sports Coaches vs. Cancer Classic”. Do druge uzastopne pobjede došla su sva tri nositelja; North Carolina, Syracuse i California.

Rezultati:

Syracuse (25) – Robert Morris 100:60
(Rautins 22p; Robinson 10p, 11sk)

North Carolina (4) – North Carolina Central 89:42
(Ginyard 17p; Wilkerson 16p)

California (12) – Detroit 95:61
(Robertson 22p, Randle 22p; Simon 17p)

Baran i Èuljak slavili, ozlijeðen Žeravica

Nikola Baran
je nakon poraza u prijateljskom susretu protiv favorizanog Xaviera odigrao posljednu prijateljsku utakmicu u ovoj sezoni. Naš predstavnik je u dresu Rollinsa slavio sa rezultatom 88:55.

Baran je na parketu proveo 29 minuta i upisao 11 koševa sa odliènim šutom za tri poena, 3/3. Uz to je dodao i 3 asistencije te ukrao jednu loptu u pobjedi njegovog sveuèilišta. Slijedeæi ponedeljak Rollinsi æe odigrati prvu službenu utakmicu ove sezone.

Matej Èuljak je u dresu sveuèilišta Iowa Central Community Colleage slavio protiv North Central Missouri Collegea rezultatom 74:52, a najviše zasluga za novu pobjeda sveuèilišta iz Iowe imala je odlièna obrana. Naš košarkaš upisao je 7 koševa, 9 skokova i 2 asistencije za 25 minuta koje je proveo na parketu.

Neven Žeravica
(na slici) i njegov West Virginia Wesleyan visoko su poraženi u prijateljskoj utakmici protiv sveuèilišta Marshall. No, bitnija vijest za naše èitatelje je da Neven Žeravica nije nastupio zbog uganuæa zgloba. Nažalost trenutne informacije iz Amerike nisu pozitivne, a vrijeme povratka Nevena koji je u prvoj utakmici zabio 21 koš (najbolji strijelac svoje ekipe) još nije poznat.

Latest Posts

NE PROPUSTITE