Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavlja Jazza i Spursa, skromniji nastupi Bogdanovića i Šamanića

Poslije poraza od Miami Heata, Utah Jazz noćas se vratio na pobjedničke staze slavljem kod Orlando Magica rezultatom 109:124.

Vrlo dobar otpor pružio je Magic u prvom poluvremenu kada nije dopustio rezultatski odmak gostima, a ključna je bila treća četvrtina tijekom koje je Jazz stigao do dvocifrene prednosti. U posljednjih 12 minuta momčadi su bile izrazito šuterski raspoložene (70 poena ukupno), ali Orlando nije uspio ugroziti vodeću momčad Zapada.

Najbolji pojedinac ponovno je bio Donovan Mitchell s 31 poenom (šut iz igre 10/19) uz 4 skoka i 6 asistencija. Bojan Bogdanović imao je skromni šutersku večer gađajući 2/8 iz igre, a dvoboj je zaključio s 10 poena, 3 skoka i 2 asistencije. Nikola Vučević bio je odličan u dresu Magica, crnogorski košarkaš ubacio je 34 poena te upisao 8 skokova i 4 asistencije.

Drugi dvoboj zaredom Luka Šamanić zaigrao je u dresu San Antonio Spursa, ovaj put momčad iz Teksasa je ugostila New Orleans Pelicanse te slavila s 117:114.

Susret je bio krajnje neizvjestan do posljednjih trenutaka kada su Pelicansi preko Williamsona smanjili na samo – 3, ali Spursi tada ubačajima Murraya i DeRozana odbijaju napad i upisuju zasluženu 17. pobjedu u sezoni.

DeRozan je ubacio 32 poena i podijelio 11 asistencija, Aldridge je postigao 21 poen uz 5 skokova. Luka Šamanić na parketu je proveo 14 minuta u kojima se nije uspio upisati u strijelce promašivši sva četiri šuta, a na svome kontu imao je 5 skokova. U redovima Pelicansa istaknuo se Ingram s 29 poena, 4 skoka te 5 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE