Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavlje Bullsa i Magica, 40 poena Duranta

Noæas je na NBA parketima bilo odigrano osam susreta, u Chicagu su domaæi igraèi zahvaljujuæi odliènom Carlosu Boozeru (22 poena i 10 skokova) svladali Boston Celtics. Derrick Rose je ubacio 36 poena.

Deveta uzastopna pobjeda Magica

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Durant (40)
  • Asistencije: Hedo Turkoglu (17)
  • Skokovi: Zach Randolph (16)
  • Ukradene lopte: Rajon Rondo (5)
  • Blokade: Kurt Thomas (4)

Orlando Magic je produžio svoj pobjednièki niz, devetu uzastopnu pobjedu su upisali protiv Dallas Mavericksa, a za istaknuti je i uèinak Heda Turkoglua koji je sa 17 asistencija upisao svoj rekord karijere. Dodao je i 13 poena, dok je Dwight Howard pridodao 23 poena i 13 skokova. Nijemac Dirk Nowitzki je zbog ozljede propustio posljednjih sedam utakmica, te su u tom razdoblju njegovi suigraèi ostvarili omjer 3-4. Inaèe, Dallas je tijekom prvog dijela vodio i sa 16 poena razlike, no to im je na kraju malo znaèilo.

Imali smo priliku vidjeti i dva produžetka, jedan od njih je bio odigran u Houstonu gdje je Paul Millsap donio pobjedu svojima Jazzerima. Naime, Millsap je u produžetku ubacio 12 od svojih 27 poena i odveo Utah do pobjede 103:99. Drugi produžetak smo mogli vidjeti zahvaljujuæi tricu Austina Dayea 3,5 sekunde prije kraja utakmice. Na kraju su Daye i suigraèi pobijedili Sixerse rezultatom 112:109.

Do nove pobjede su bez problema došli Hawksi protiv Pacersa, Bobcatsi protiv Wizardsa te Bucksi protiv Netsa.

Za kraj dodajmo kako je Kevin Durant drugi put u dva tjedna ubacio 40 poena. U subotu je njegovu napadaèku moæ osjetio Memphis kojeg je Oklahoma City dobio 109-100. Kada je strašni dvojac Oklahome (Durant – Westbrook) raspoložen kao u subotu onda i jaèe momèadi od Memphisa padaju pred njima. Uz 40 Durantovih poena i osam skokova Westbrook je dodao 22 uz pet skokova i 11 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE