Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavlje Sunsa i poraz Spursa, solidni nastupi Šarića i Šamanića

Od hrvatskih predstavnika u NBA ligi noćas su nastupili Dario Šarić i Luka Šamanić, Sunsi su slavili kod Oklahome, dok su Spursi poraženi tek nakon produžetka protiv favoriziranih Philadelphia 76ersa.

Iako su gosti iz Arizone imali tijekom čitavog susreta sigurnu, dvoznamenkastu prednost, Oklahoma je uspjela pred kraj „zakomplicirati“ situaciju. Seijom 8:0 stigli su preko Maledona na 117:121 u posljednjoj minuti, ali snage za potpuni preokret nisu imali. Krajnji rezultat bio je 120:123 za Phoenix.

Dario Šarić je na parketu proveo 14 minute koje je iskoristio na vrlo dobar način. Šibenčanin je u tom kratkom razdoblju ubacio 8 poena (2/3 trice) uz 5 skokova i 2 asistencije. Devin Booker je brojao do 32, a za poražene je Bazley upisao 19 poena uz 9 skokova.

San Antonio Spursi su uspjeli odličnom igrom u posljednjoj četvrtini (vrlo dobra dionica Luke Šamanića) odvesti susret s Philadelphia 76ersima u produžetak jer Joel Embiid nije iskoristio šut za pobjedu na kraju dvoboja.

U dodatnom vremenu Sixersi su bili s(p)retniji te su došli do svoje 43. pobjede u sezoni rezultatom 111:113.

Luka Šamanić igrao je 16 minuta te ubacio 6 poena i uhvatio 4 skoka. Goste iz Philadelphije predvodio je Embiid s 34 poena uz 12 skokova, a najefikasniji u momčadi iz Teksasa bio je Walker IV. (23 poena).

Latest Posts

NE PROPUSTITE