Thursday, February 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Slavni klub ozbiljno zagrizao za Bogdanovića

Za manje od mjesec dana NBA liga će otvoriti tržište slobodnih igrača, a tamo će se naći i najbolji hrvatski igrač Bojan Bogdanović.

Bojan Bogdanović iza sebe je ostavio najbolju sezonu karijere, pozicionirao se kao jedan od vođa momčadi Indiana Pacersa posebno nakon teške ozljede Victora Oladipa

Pred najboljim hrvatskim igračem sada je najvažnije ljeto kada će odlučiti gdje nastavlja karijeru, naravno svojim statusom Bogdanović je zaslužio i bogat ugovor koji će ga prema svemu sudeći učiniti najbolje plaćenim hrvatskim sportašem u povijesti.

Prema pisanju Sportkluba za Bojana su ozbiljno zagrizli San Antonio SpursiDeMar DeRozan je na listi za ‘odstrel’, nakon što je stigao u razmjeni s Toronto Raptorsima, nije se iskazao u toj mjeri gdje može predstavljati igrača koji čini razliku. Najveća kritika kad je riječ o njegovoj igri jest nedostatak šuta za tricu što je posebno važno u današnje vrijeme NBA lige. 

Spursi u ovom trenutku nemaju novca koji bi mogli ponuditi Bogdanoviću stoga je ključno riješiti se DeRozana i njegovog 27 milijuna dolara teškog ugovora. Time bi se rasteretio salary cap, a dobar dio tog novca potrošio na hrvatskog reprezentativca.

Više pročitajte na: http://sportklub.hr/Kosarka/NBA/a86462-Slavni-klub-pod-svaku-cijenu-zeli-Bojana-Bogdanovica.html

Latest Posts

NE PROPUSTITE