Friday, May 10, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sloan ipak ne odustaje od trenerske karijere?

Jerry Sloan veæinu je svoje trenersku karijeru proveo na klupi Utah Jazza, a ove sezone se odluèio povuæi. Iako je tada rekao kako je završio s treniranjem, moguæe je da se u meðuvremenu ipak predomislio.

Jedan izvor blizak Sloanu, prema pisanju Star Tribunea, kaže kako legendarni trener neæe aktivno tražiti ekipu, no da je ipak spreman saslušati ponude, ukoliko je netko zainteresiran za njega. Sloan je prošlog tjedna napunio 69 godina i pitanje je koliko uopæe još može pružiti kao glavni trener ekipe. Takoðer, buduæi da je cijele 23 uzastopne godine bio na klupi Jazzera, nema niti agenta koji bi mu pomogao u pronalaženju moguæeg angažmana.

Podsjetimo, Sloan je u veljaèi ove godine odstupio s mjesta glavnog trenera. Razlog tome su bili nešto lošiji rezultati Jazzera, ali navodno i svaða s (bivšom) prvom zvijezdom ekipe, Deronom Williamsom. Sloana je na klupi Utaha zamijenio Tyrone Corbin, a ubrzo nakon odlaska trenera i Williams je zamijenio ekipu te sada igra u redovima New Jersey Netsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE