Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sloan: Nisam potjeran iz momèadi

Kada je nakon dugotrajne karijere glavnog trenera Utah Jazza Jerry Sloan prošle sezone iznenada odluèio napustiti momèad, u medijima su se pojavile razne špekulacije oko razloga njegovog odlaska.

Legendarni igraè Jazza Karl Malone optužio je glavnog izvršnog direktora Grega Millera i glavnog menadžera momèadi Kevina O’Connora za Sloanov odlazak. “Za naèin na koji su rukovodili situacijom dao bih im dvojku ili jedinicu, ali naginjem jedinici”, izjavio je Malone. “Tog odluèujuæeg trenutka kada su trebali stati uz Sloana, oni su odabrali Derona Williamsa. Trener Sloan, koji je trener kakvog znam i volim, zakljuèio je kako bi se on i klub trebali raziæi.” Uz to je dodao kako je ulaznicu za utakmicu izmeðu Jazza i Sunsa 11. veljaèe 2011. godine, dan nakon Sloanovog odlaska, morao kupiti od preprodavaèa ispred arene.

Miller je na svom Twitter profilu kao odgovor Maloneu objavio sljedeæe: “Hej Karl, ti lažeš. Imaš moj broj. Sljedeæi put kad zatrebaš ulaznicu nazovi me. Ustupiti æu ti svoje mjesto.” Na Maloneove komentare osvrnuo se i Williams: “Ne odgovaram ljudima koji o sebi govore u treæem licu.”

Kako bi rašèistio stvari, Sloan je odluèio dati službenu izjavu u vezi svog odlaska. “Imao sam èvrstu podršku obitelji Miller tijekom svoje 23 godine na mjestu glavnog trenera franšize i otišao sam svojevoljno”, izjavio je Sloan. “Nije istina da su Milleri potkopali moj autoritet kao glavnog trenera. Imao sam njihovu potpunu podršku da vodim momèad kako želim i potvrdili su mi da nijedan igraè neæe prevladati nad mojim odlukama. Milleri su me ohrabrivali da ostanem i dali su mi mnoge prilike za to. Smatrali su da bih trebao prièekati do kraja sezone i uèinili su sve što su mogli da nastavim voditi momèad.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE