Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Službeno: James potpisao dvogodišnji ugovor s Clevelandom

Potpisivanjem dvogodišnjeg ugovora LeBron James i službeno je kompletirao svoj povratak u redove Cleveland Cavaliersa. Iako financijski detalji ugovora nisu poznati, vjeruje se da će James inkasirati 42,1 milijun dolara.

Navodno je u ugovor uključena klauzula prema kojoj James opet sljedećeg ljeta može postati slobodan agent, ali riječ je o čisto poslovnom potezu, ne manevru za odlazak. Naime, očekuje se da će se potpisivanjem novog televizijskog ugovora podignuti maksimalna razina plaće u ligi, pa bi tako James uoči sezone 2016/17 mogao potpisati novi ugovor sa Cavaliersima.

“Ne možemo biti sretniji što želimo LeBronu Jamesu dobrodošlicu kući. Jučer nam je LeBron rekao da je uvijek vjerovao da će u Clevelandu završiti svoju karijeru. Te riječi nas sve obvezuju, uključujući LeBrona. Očekivanja će biti najviših razina, ali nitko ne bi trebao očekivati trenutan i automatski uspjeh”, rekao je generalni menadžer Cavaliersa David Griffin.

James se tako i službeno vraća u klub čije je boje branio između 2003. i 2010. godine prije odlaska u Miami Heat. U Clevelandu je vlasnik brojnih klupskih rekorda, a među njima su i oni po ukupnom broju postignutih koševa (15.251), ukradenih lopti (955), kao i prosjeku postignutih koševa (27,8).

Latest Posts

NE PROPUSTITE