Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Službeno: Kraj sezone za Bryanta

Ono što se pretpostavljalo, danas je dobilo svoju potvrdu. Bek Los Angeles Lakersa, Kobe Bryant je završio sezonu, te se više neće vraćati na parkete zbog ozljede lijevog koljena. Na pregledu je ustanovljeno da ozljeda još nije stvar prošlosti. Iz Los Angelesa ovu vijest je potvrdio jedan od atletskih trenera Lakersa, Gary Vitti i sam Kobe.

“S nezaliječenom ozljedom, premalo je vremena potrebnog za oporavak i povratak na parket, a  vrijeme koje nam je preostalo do kraja sezone nam je prekratko da bi se on vratio”, izjavio je Gary Vitti i dodao: “Kobe će imati vremena nakon sezone za oporavak, rehabilitaciju i nadamo se da će biti 100 posto na za start sljedeće sezone.”

“Očito je ovo bila vrlo frustrirajuća i razočaravajuća sezone za mene, ali cijenim svu podršku koju sam primio od svih obožavatelja i osoba u klubu, veselim se povratku i početku trening kampa”, rekao je Kobe Bryant.

Lakersi se muče tijekom cijele sezone i bore borbu s mnogim ozljedama. Nalaze se na pretposljednjem mjestu zapadne konferencije sa samo 22 pobjede u 64 susreta. Nakon ove sezone, momčad očekuje velike promjene i u klubu se nadaju da se Bryant može vratiti na dobroj razini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE