Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Službeno objavljeni natjecatelji u zakucavanjima

Došlo je do službene potvrde onoga o èemu se pisalo još juèer. Blake Griffin (Los Angeles Clippers), Serge Ibaka (Oklahoma City Thunder), JaVale McGee (Washington Wizards) i Brandon Jennings (Milwaukee Bucks) natjecat æe se ove godine u zakucavanjima na All Star vikendu u Los Angelesu.

Svoj èetvorici æe ovo biti prvi nastup na takvom natjecanju. Svakako æe NBA fanove najviše razveseliti sudjelovanje ovogodišnje leteæe rookie senzacije Blakea Griffina, koji bi osim snage na ovom natjecanju trebao demonstrirati i ponešto kreativnosti.

Trenutno 100% siguran nije jedino Jenningsov nastup koji je trenutno ozlijeðen, no ipak se oèekuje kako æe se do natjecanja oporaviti. Ako ipak ne bude u moguænosti nastupiti, kao moguæa zamjena se veæ javio Jenningsov prijatelj i igraè Toronta, DeMar DeRozan, koji se u zakucavanjima natjecao veæ prošle sezone.

Inaèe roðen u Los Angelesu, DeRozan je izjavio: “Nisu me još kontaktirali, no naravno da bi bilo uzbudljivo sudjelovati. Ipak se natjecanje održava doma.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE