Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Službeno: Pierce u Wizardsima, Boozer u Lakersima

Iz NBA kluba Washington Wizards službeno su potvrdili da su svoj roster osnažili dovođenjem Paula Piercea. Nakon 15 godina u Bostonu i jedne u Brooklynu, uskoro 37-godišnjem sjajnom šuteru ovo je treći klub u karijeri.

“Sretni smo što možemo Paulu izraziti dobrodošlicu u našu organizaciju i dodati njegovo šampionsko iskustvo. Sjajno će se uklopiti a njegovo će prisustvo i karakteristike vođe činiti razliku na i izvan terena”, kazao je predsjednik najjačeg košarkaškog kluba iz Washingtona, Ernie Grunfeld.

Iza Piercea je najslabija sezona (13,5 poena, 4,6 skokova) u karijeri u kojoj je prosječno bilježio 21,3 koša i 4,6 uhvaćenih lopti po susretu.

Iako nije službeno potvrđeno pretpostavlja se da je krilni igrač potpisao ugovor na dvije godine, uz mogućnost raskida nakon prve, vrijedan 11 milijuna američkih dolara.

Dodajmo ovome da su iz redova Los Angeles Lakersa potvrdili dovođenje Carlosa Boozera, dojučerašnjeg krilnog centra Chicago Bullsa, koji je na prosjecima od 16,6 poena i 9,8 skokova po ogledu u karijeri.

Također, Glen Davis, koji je bio u statusu slobodnog igrača, produljio je s Los Angeles Clippersima i to na dodatnih godinu za 1,2 milijuna dolara. Prosjeci u karijeri su mu 8,7 poena i 4,7 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE