Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Smith u Kini zbog propuštanja treninga izgubio milijun dolara

J. R. Smith (26), vrsni bek-šuter koji se prije desetak dana prikljuèio košarkašima New York Knicksa došavši iz Kine, ondje je izgubio popriliènu kolièinu novca.

Bivši je stožerni košarkaš Denver Nuggetsa, koji je u NBA ligu zakoraèio 2004. godine izravno iz srednje škole preskoèivši sveuèilišnu košarku, jesenas, tijekom lockouta u NBA ligi, potpisao ugovor za Zheijang Golden Bullse, s kojima je 12. veljaèe ispao iz kineskog doigravanja.

Osim što je u veljaèi odigrao dvije najbolje utakmice u dresu svoga kineskog kluba ubacivši jednom 60, a drugi put 41 koš, problematièni je košarkaš Kinezima zadavao nevjerojatne glavobolje: generalni menadžer kluba Zhao Bing izjavio je za amerièke medije da je Smith èesto odbijao treninge sa suigraèima, te da je zbog toga izgubio èak treæinu od dogovorene plaæe, ili preciznije – 1,06 milijuna dolara.

“Upozoravali smo ga da je dužan trenirati. Kad mu se nije dalo, nagovještali smo mu da æemo mu oduzimati od plaæe. Govorio bi nam neka èinimo što nas volja”, isprièao je Zhao.

Pred New York Knicksima, najnovijom senzacijom NBA lige nakon što je trener Mike D’Antoni izmislio Jeremyja Lina i doveo Smitha, oèito je zanimljivo proljeæe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE