Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Smješni pokušaji Denver Nuggetsa

Veæ i vrapci na grani znaju da zvijezda Nuggetsa Carmelo Anthony odbrojava posljednje dane u Denveru. Vodstvu kluba jasno je da Anthony sigurno odlazi, ako ne sada, onda na ljeto 2011., te pokušavaju izvuæi najviše što se može i krenuti u potpuni “rebuilding“.

Prema nekim izvorima, Nuggetsi su pokušali napraviti trade u kojem bi se u Denveru našla   superzvijezda Los Angeles Clippersa, te po mnogima trenutno najatraktivniji igraè lige Blake Griffin.

Clippersi su, kao što je bilo i  za oèekivati, odbijali stalne zahtjeve Nuggetsa, jer kroz par godina žele stvoriti drugu Los Angelesku momèad koja æe se boriti za sam vrh, a “leteæi” Griffin je (uz odliènog šutera i strijelca Erica Gordona) kao stvoren za stvaranje momèadi.

Možda æemo isti ovakav scenarij gledati kroz par godina kada æe se u situaciji u kojoj je sada Melo pronaæi upravo Griffin, ako ne bude zadovoljan u “gradu anðela“.

Vodstvo Denvera takoðer se raspitivalo za talentirani mladi dvojac Oklahome, Kevina Duranta i Russella Westbrooka, ali naravno od toga neæe biti ništa, kao ni od dolaska Portlandovog Francuza, Nicolasa Batuma.

Tko zna, možda je sljedeæa meta Denvera netko iz velike trojke Miamija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE