Smješni pokušaji Denver Nuggetsa

Veæ i vrapci na grani znaju da zvijezda Nuggetsa Carmelo Anthony odbrojava posljednje dane u Denveru. Vodstvu kluba jasno je da Anthony sigurno odlazi, ako ne sada, onda na ljeto 2011., te pokušavaju izvuæi najviše što se može i krenuti u potpuni “rebuilding“.

Prema nekim izvorima, Nuggetsi su pokušali napraviti trade u kojem bi se u Denveru našla   superzvijezda Los Angeles Clippersa, te po mnogima trenutno najatraktivniji igraè lige Blake Griffin.

Clippersi su, kao što je bilo i  za oèekivati, odbijali stalne zahtjeve Nuggetsa, jer kroz par godina žele stvoriti drugu Los Angelesku momèad koja æe se boriti za sam vrh, a “leteæi” Griffin je (uz odliènog šutera i strijelca Erica Gordona) kao stvoren za stvaranje momèadi.

Možda æemo isti ovakav scenarij gledati kroz par godina kada æe se u situaciji u kojoj je sada Melo pronaæi upravo Griffin, ako ne bude zadovoljan u “gradu anðela“.

Vodstvo Denvera takoðer se raspitivalo za talentirani mladi dvojac Oklahome, Kevina Duranta i Russella Westbrooka, ali naravno od toga neæe biti ništa, kao ni od dolaska Portlandovog Francuza, Nicolasa Batuma.

Tko zna, možda je sljedeæa meta Denvera netko iz velike trojke Miamija.