Friday, June 2, 2023

ZADNJE OBJAVE

Šok u Bostonu: West slomio zglob!

27-godišnji rezervni bek Boston Celticsa, Delonte West je u utakmici protiv New Jersey Netsa ozlijedio zglob desne ruke. Ozljeda je došla u prvoj èetvrtini, a ona je teže prirode jer se radi o prijelomu.

Naime, pri kraju prve èetvrtine je West prošao Outlawa i krenuo da položi lijevom rukom, i nakon polaganja nezgodno pao na parket, gdje je najveæi teret podnijela desna ruka. Delonte je pri padu vrištao, i odmah je dobio medicinsku intervenciju, napustio je teren i nije se vratio do kraja utakmice.

Ono što je nezgodno za Boston je èinjenica da èak èetvorica igraèa ima ozljedu, a to su Rondo, Perkins, J. O’Neal, i sada West. Manjak igraèa za bekovskoj poziciji je oèit, pa je trenutni bekovski par RobinsonAllen, a prave zamjene osim Marquisa Danielsa i nemaju. Prema prvim procjenama, Westa na parketima neæe biti dva do tri mjeseca, što je težak udarac za izranjavani Boston.

Znam Westa u dušu i kada je stvarno ozlijeðen. Na njegovom licu ste mogle vidjeti grimase koje su sve govorile, o toj neopisivoj boli koju je osjeæao. Odmah sam znao da je nešto loše“, rekao je Paul Pierce. Njegov suigraè Shaq, najbolji pojedinac utakmice na kojoj je Delonte ozlijedio ruku je dodao: “Radi se o slomljenom zglobu. Nisam doktor, ali mogu prognozirati tri mjeseca ozljede. On nije šuterska ruka i možda æe èak tražiti povratak sljedeæeg tjedna, ali to vjerojatno neæe biti moguæe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE