Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Solidan start Paula u debiju za Rocketse (video)

Prvi nastup “nove velike trojke” Oklahome ipak nije bio sinoć u utakmici protiv Rocketsa, pošto Russel Westbrook nije igrao u Tulsi, već samo Carmelo Anthony i Paul George. Možemo reći da je Melo bio vrlo vruć, postigao je prvih deset koševa Thundera i zaustavio se na kraju na 19 koševa (7/13 pogođenih) u samo 20 minuta. Paul George je igrao malo duže, ali je završio utakmicu ​​s 15 koševa (6/13 pogođenih).

No u OKC nitko nije bio baš sretan.

“Možda smo previše mislili i ponekad bili previše nesebični”, rekao je Melo. “Ali to će se poboljšati i naša će igra biti fluidna.”

Osim Westbrooka, Patrick Patterson i Alex Abrines također su izostali zbog ozljeda koljena. Unatoč njihovom izostanku, Isaiah Canaan i Daniel Hamilton mogli su postići 11 koševa, dok je Jerami Grant utakmicu zvršio sa 10 koševa i 6 skokova.

Čak i protivnici, Rocketsi, imali su istaknuti debi najvećeg pojačanja, Chris Paula, koji je igrao čak 24 minute te je susret završio sa 11 koševa (2/5 FG) i 7 asistencija. Njegov timski kolega James Harden pridodao je 16 koševa (5/16 FG, 3/12 trice) i 10 asistencija. CP3 je unatoč tome uživao.

“Jako je zabavno, uvijek imam priliku pronaći slobodnog suigrača.”

Najbolji strijelac Rocketsa bio je Eric Gordon (21 poena, 6/8 trice), dok je Trevor Ariza postigao 18 koševa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE