Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spektakl: Sudar Šarića i Bogdanovića!

Noćas nas čeka spektakularan dvoboj dvije ekipe koje se nalaze na vrhu Zapadne konferencije. Vodeći Utah Jazz stiže u goste drugoplasiranim Phoenix Sunsima, a utakmica počinje u 4.00h. Bit će to i susret dva (po)najbolja hrvatska košarkaša, Darija Šarića i Bojana Bogdanovića.

Obje momčadi igraju u zaista sjajnoj formi, Sunsi su slavili u posljednjih pet utakmica, dok je sjajni niz Jazza u prošlom kolu prekinuo Dallas. Ipak, sastav iz Utaha suvereno drži prvu poziciju s čak 38 pobjeda na svome kontu, dok s druge strane imaju 12 poraza. Phoenix zaostaje tek nešto malo s omjerom 35:14.

U jedinom ovosezonskom dvoboju ove dvije ekipe pobijedili su Sunsi kao gosti i to rezultatom 95:106 u susretu igranom na Novu godinu. Devin Booker bio je tada najbolji pojedinac s 25 poena, 3 skoka i 7 asistencija.

Mar 2, 2020; Cleveland, Ohio, USA; Utah Jazz forward Bojan Bogdanovic (44) celebrates a three-point basket in the fourth quarter against the Cleveland Cavaliers at Rocket Mortgage FieldHouse. Mandatory Credit: David Richard-USA TODAY Sports

Latest Posts

NE PROPUSTITE