Friday, December 1, 2023

ZADNJE OBJAVE

Špekulacije: Howard prelazi u Bullse?

Vrijeme za posljednje razmjene igraèa polako se bliži kraju, a samim time nam amerièki izvori, sve više nude raznorazne špekulacije o moguæim promjenama. Jedno od najzvuènijih koje je odjeknulo danas je trade na relaciji Bullsa i Magica.

Naime, vodstvo Orlando Magica izjavilo je da je voljno u razmjenu igraèa s Bullsima staviti i svog najboljeg igraèa Dwighta Howarda.

Orlando bi poslao Howarda u Chicago, a zauzvrat bi dobili Omera Asika, Luola Denga, Carlosa Boozera i izbor prve runde drafta ove godine od Charlotte Bobcatsa.

No, problem je, kako navodi vodstvo Bullsa, Howardova garancija da æe potpisati dugoroèni ugovor s njima. Za sad nema naznaka da bi Howard bio voljan to uraditi.

Oklahoma odbila Howarda

Iako slovi za najdominantnijeg centra današnjice, Oklahoma City Thunder nije ni najmanje zainteresiran za Howardove usluge. Orlando je u pokušaju da udovolji Howardu i tradea ga u neki drugi klub koji æe mu ponuditi moguænost osvajanja prstena, ponudio njegove usluge Oklahoma Cityju, a za uzvrat je tražio Sergea Ibaku i Jamesa Hardena.

Thunder je to glatko odbio smatravši da Howard ne može nadomjestiti dvojicu vrlo kvalitetnih igraèa, te ne želi kvariti kemiju u momèadi zbog koje je vodeæi sastav Zapadne konferencije.

Za kraj dodajmo kako nam treæi izvori trenutno govore da bi Howard mogao ipak ostati u Orlandu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE