Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spike Lee stao u obranu Charlesa Oakleyja

Sapunica zvana New York Knicksi nastavlja se odvijati u krugu NBA lige. No, u sinoćnom dvoboju protiv San Antonio Spursa iznenadili su mnoge pobjedom 94-90.

Legendarni navijač i poznati režiser, Spike Lee kao i svaki puta bodrio je Knickse iz prvog reda Madison Square Gardena, ali ovaj put u dresu Charlesa Oakleyja, kao znam potpore za legendu Knicksa kojeg su u srijedu izbacili zaštitari.

„Nakon utakmice gdje je Oakley izbačen otišao sam kući. Moram priznati da posjedujem dresove svih igrača Knicksa i to one dresove nošene na susretima. No, nisam uspio pronaći dres Oakleyja ali posjedujem čak tri dresa Landryja Fieldsa te sam otišao majstoru kako bi mi ispravio dres. Tako da ovaj večerašnji dres je originalni  dres Fieldsa“, izjavio je Lee.

Izvori javljaju kako se Spike našao u suzama kada je vidio legendu Knicksa kako ga privode policajci te je tražio objašnjenje od vlasnika Jamesa Dolana.

„Kako možete reći za nekoga da je u alkoholiziranom stanju? Čak i da jeste bio kako možete to govoriti u javnosti? Stvarno ne razumijem kako se netko smije optužiti na taj način. Kao znak podrške za Charlesa odlučio sam nositi dres s njegovim imenom, jer to je najmanje što mogu učiniti.“

Bez obzira na sve, nastala dešavanja u New Yorku zaista su nepoželjan u svakoj NBA organizaciji, što je potvrdio i Lee rekavši kako su ovi incidenti veoma sramotna situacija, posebice ako Knicksi žele potpisati neko veliko NBA ime na slobodnom tržištu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE