Saturday, December 9, 2023

ZADNJE OBJAVE

Spoelstra o sukobu s Wadeom: To se dogaða

U treæoj utakmici izmeðu Indiana Pacersa i Miami Heata, u polufinalu Istoène konferencije NBA lige, Dwyane Wade i trener Eric Spoelstra imali su bliski obraèun za vrijeme minute predaha koji je ipak, prema rijeèima stratega Heata, bio bezazlen.

“To se jednostavno dogaða. Svatko tko je bio dio neke momèadi u bilo kojem sportu i svatko tko je bio trener dobro zna o èemu govorim. Ovakve situacije su vrlo èeste. To su emocije, ništa strašno. One su proizašle iz frustracije jer su nas Pacersi razbijali”, objasnio je hladne glave trener Miamija.

“Na poluvremenu smo imali osjeæaj da igramo jako dobro. Kada poluvrijeme na gostovanju okonèamo neriješenim rezultatom, a pritom Wade još nije ubacio nijedan koš iz igre, to je za nas dobra situacija, jer æe ga kad-tad krenuti. Meðutim, bili smo jako loši u tom drugom poluvremenu, ali svaða neæe imati nikakvog utjecaja na daljnji tijek ove serije”, zakljuèio je Spoelstra.

Indiana vodi u seriji do èetiri pobjede s 2-1, te ima još jednu utakmicu pred svojim navijaèima prije nego serija ponovno preseli na Floridu. Èetvrti susret na rasporedu je u nedjelju.

Latest Posts

NE PROPUSTITE