Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sprema se novi ugovor za Bradleyja Beala

Washington Wizardsi ovogodišnju sezonu neće pamtiti kao uspješnu s obzirom na to da su odigrali sezonu ispod svih očekivanja. Druga violina momčadi iz Washingtona, Bradley Beal izjavio je kako će tražiti maksimalan ugovor od strane Wizardsa.

Smatram da trebam biti plaćen na ispravan način. Znam koliko vrijedim i osjećam se da sam igrač koji zaslužuje maksimalan ugovor. Ako Wizardsi smatraju suprotno spreman sam i saslušati ostale ponude. Uvjeren sam da me neće pustiti jer Wizardsi znaju gdje želim igrati. Sumnjam da će biti problema oko novog ugovora, ali nikad se ne zna“.

Na ljeto Beal je zaštićeni slobodan igrač koji može potpisati s drugom momčadi ako Washington ne ponudi isti ugovor tj. ne izjednači ponudu neke druge ekipe. No, Wizardsi u listopadu Bradleyju nisu ponudili maksimalni ugovor koji iznosi 25% ukupnog salary capa što će naredne sezone iznositi oko 23 milijuna američkih dolara.

Svoju četvrtu sezonu u NBA karijeri Beal je završio sa 17,4 poena uz 38% uspješnosti za tri poena u 55 utakmica koje je odigrao.

Latest Posts

NE PROPUSTITE