Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Spursi bez Leonarda protiv Warriorsa

Kawhi Leonard, krilo San Antonio Spursa će proći protokol NBA lige koji je propisan u slučajevima udarca u glavu, odnosno sumnje u potres mozga. Objavila je to franšiza iz San Antonia pošto postoji mogućnost da je zadobio potres mozga nakon udarca u glavu od Victora Oladipa. Nemili događaj se zbio u trećoj četvrtini nakon pet minuta igre, kada je pri polaganju Oladipo laktom udario Leonarda. Krilo Spursa će sigurno propustiti susret sa Warriorsima koji je na rasporedu večeras, a nije poznato koliko će još izbivati sa terena.

- Advertisement -

Službena objava Spursa:

„San Antonio Spursi su danas objavili da je Kawhi Leonard započeo protokol NBA lige u slučaju potresa mozga. Leonard, koji je dobio udarac u glavu na sinoćnjem susretu Spursa i Thundera, neće igrati u sutrašnjem dvoboju Spursa i Warriorsa. Klub će dati informacije o njegovom povratku kad to bude moguće.“

- Advertisement -

Leonard je ove sezone na prosjecima od 26,2 poena, 5,9 skokova i 3,4 asistencije. Ujedno je i jedan od kandidata za nagrade Defensive Player of the Year i Most Valuable Player.

Latest Posts

NE PROPUSTITE