Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi bez problema protiv Houstona, siguran i Memphis

Nekoliko je tjedana prošle sezone Jeremy Lin svojim sjajnim igrama u vlastitu sjenu zabacio sve najveæe zvijezde NBA lige: Jamesa, Bryanta, Duranta, Wadea.

Tijekom ljeta je Lin napustio New York, te je pojaèao redove Houston Rocketsa, a navijaèi momèadi iz Teksasa su se s pravom ponadali da æe veliki dio svoje èarolije sada prezentirati u njihovoj momèadi. No, bude li igrao kao u predsezonskoj utakmici ove nedjelje, bit æe kandidat za – najslabijeg organizatora igre u NBA lige.

Za San Antonio su prvi put u ovoj predsezoni igrale sve tri njegove zvijezde (Ginobili, Parker i Duncan), a Spursi su kao gosti lako pobijedili Houston 116:107 u utakmici gdje su vodili od poèetka do kraja.

Najbolji su u redovima obadvaju suparnika bili novaci: 22-godišnji Wesley Witherspoon, inaèe nedraftiran, ubacio je 17 koševa za pobjednike, dok je njegov litavski vršnjak Donatas Motiejunas za Houston ubacio 16 koševa uz osam skokova.

Iako je Houston zabio 107 poena, a Lin je na parketu proveo èak 25 minuta, zabio je samo – èetiri poena. Što je još poroznije u svemu, tijekom igre je imao jednu jedinu asistenciju, a napomenimo i da je gaðao iz igre sramotnih 1-10. Promašio je tri trice, a izgubio je i dvije lopte. S takvim igrama Lin sigurno neæe daleko dovuæi svoju momèad kada krene sezona.

Memphis Grizzliesi su na svom parketu nadigrali Atlanta Hawkse 110:102. Playmaker domaæih Mike Conley bio je najbolji strijelac na parketu s 18 ubaèaja. Trice je gaðao 5-5, a dodao je i pet asistencija. Španjolski centar Marc Gasol dodao je 17 koševa.

Al Horford, centar iz Dominikanske Republike, s 13 koševa i pet skokova bio je najbolji igraè u gostujuæim redovima.

NBA predsezona:

Houston – San Antonio 107:116
Memphis – Atlanta 110:102

Latest Posts

NE PROPUSTITE