Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi će na ljeto pokušati dovesti Aldridgea

Spursi su se nakon ispadanja u sedam utakmica od strane Clippersa u nezaboravnoj seriji prve runde doigravanja Zapada, okrenuli ljetu i novim planovima za izgradnju momčadi. Momčad iz Texasa ima čak devet slobodnih igrača na rosteru, od kojih trojici može uputiti qualifying offer (Kawhi Leonard, Cory Joseph i Aron Baynes). Među značajnim slobodnim igračima su i legende kluba, Tim Duncan i Manu Ginobili, za koje se još ne znam planiraju li se umiroviti ili vratiti na parket.

Pretpostavlja se da će osim što će ponuditi maksimalni ugovor Leonardu, Spursi krenuti u pohod i na usluge Marca Gasola i LaMarcusa Aldridgea, s time da prednost planiraju dati igraču koji je rodom iz Texasa – Aldridgeu. Dijelom je to posljedica i toga što je Gasol dosta tajanstven oko svojih planova te najbliži njemu i dalje nemaju nikakvu predodžbu što će napraviti, dok je u slučaju Aldridgea već postojalo par indikacija o napuštanju Trail Blazersa.

Spursi bi potpisivanjem Aldridgea i vraćanjem Leonarda opet bili među kandidatima za naslov prvaka, a također bi i olakšali tranziciju momčadi nakon Duncanovog vjerojatnog umirovljenja, ako ne ove, onda nakon iduće sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE