Tuesday, April 16, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi i Celticsi do pobjeda, Rondo stigao Stocktona

Tony Parker i Tim Duncan još su jednom potvrdili da se San Antonio može osloniti na njih kad je najteže. Spursi su na krilima spomenute dvojice nakon dva produžetka svladali Toronto sa 111:106.

Parker je u drugom produžetku u Air Canada Centreu ubacio sedam koševa, Duncan je pogodio ključna dva slobodna bacanja i Spursi su osigurali treću uzastopnu pobjedu u NBA ligi, te ujedno nanijeli Raptorsima četvrti poraz zaredom. Parker je okončao utakmicu s 32 poena, šest skokova i pet asistencija, Duncan je dodao 26, a Manu Ginobili 15 koševa. DeMar DeRozan je ubacio 29 za domaće, a Jonas Valančiunas ga je pratio s 22 koša.

Dodatno je vrijeme trebalo i Bostonu koji je tek u produžetku slomio otpor Orlanda i slavio sa 116:110. Kevin Garnett je postigao posljednjih šest koševa za Celticse u osnovnom vremenu, a Paul Pierce je pogodio ključnu tricu u produžetku i dvije minute prije kraja doveo goste u vodstvo koje više nisu ispuštali. Bila je ovo šesta uzastopna pobjeda Bostona protiv Orlanda, a Garnett je u nju ugradio ukupno 24 poena i deset skokova. Pierce se istaknuo s 23 poena, a Rajon Rondo je ostao jedan skok kratak do triple-doublea. Ubilježio je 15 koševa, 16 asistencija i devet skokova. Ovo mu je bila 37. uzastopna utakmica s deset ili više asistencija, čime je izjednačio uspjeh Johna Stocktona i ispred njega je samo Magic Johnson s 46 uzastopnih utakmica.

New York je u Madison Square Gardenu pobijedio Detroit sa 121:100 i izbjegao treći poraz u nizu. Carmelo Anthony je s 29 koševa bio prvo ime Knicksa koji su slavili protiv Pistonsa četvrti put zaredom. Steve Novak je dodao 18 koševa, a J.R. Smith i Rasheed Wallace po 15.

Jrue Holiday je ubacio 33 koša (rekord karijere) i dodao 13 asistencija u pobjedi Philadelphije protiv Phoenixa (104:101), dok je Deron Williams ubilježio 15 poena, 12 asistencija, četiri blokade (rekord karijere) i tri ukradene lopte u slavlju Brooklyna protiv Portlanda (98:85).

Latest Posts

NE PROPUSTITE