Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi i Thunderi pred petom utakmicom

Èini se da košarkaši Istoka prate košarkaše Zapada. Nakon što su u prve dvije utakmice obje finalne serije domaæi košarkaši slavili, isto se ponovilo i u sljedeæe dvije utakmice prilikom zamjene domaæinstava. To znaèi da je rezultat u obje serije 2-2 i da ekipe više gotovo pa nemaju pravo na pogrešku.

San Antonio Spurs – Oklahoma Thunder City  (2-2)  03.00

Nakon što su u treæoj i èetvrtoj utakmici promijenili naèin igre i prestali igrati 2 na 5, Oklahoma je postala opasnija i s lakoæom su obranili svoj teren u dvije utakmice. Thunder je dobio èetvrtu utakmicu sa 109:103 ponajviše zahvaljujuæi maestralnom Kevinu Durantu koji je postigao 36 koševa, a polovicu toga je zabio u zadnjoj èetvrtini. Domaæini su vodili veæim dijelom utakmice, no nikako se nisu uspjeli odvojiti kao u prethodnoj utakmici. U zadnju èetvrtinu se ušlo s plus dva za Oklahomu, gdje se ukazao Durant i donio veliku pobjedu svojoj momèadi. Od ostalih Serge Ibaka je zabio 26 koševa (rekord karijere) uz šut iz igre 11/11, dok su James Harden i Russell Westbrook zajedno ubacili samo 18 koševa. Gosti su nakon 20 uzastopnih pobjeda doživjeli dva uzastopna poraza i tako došli u situaciju da veèeras moraju slaviti. U porazu su Spursi imali šest dvoznamenkastih igraèa, od kojih je najefikasniji bio Tim Duncan s 21 košem. Tony Parker je zabio 12 uz vrlo loš šut 5/15 i od njega se u današnjoj utakmici oèekuje da bude na višoj razini, jer inaèe bi gosti mogli iznenaditi u Teksasu.

Momèad Gregga Popovicha je nakon 20 pobjeda malo usporila, no svejedno ih danas vidimo kao pobjednike jer su previše iskusni u takvim situacijama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE