Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi i Warriorsi razmijenili krilne igraèe

U završnim danima prijelaznog roka aktivni su bili Golden State Warriorsi koji su prvo napravili razmjenu s Milwaukee Bucksima u kojima su ostali bez svog ponajboljeg igraèa, Monte Ellisa, a u razmjeni su dobili Stephena Jacksona kojeg su veæ sljedeæeg dana proslijedili u Spurse.

Warriorsi su od Bucksa uz Jacksona dobili i Andrewa Boguta, dok su se rastali od Ellisa, Ekpe Udoha i Kwamea Browna. Jackson ipak neæe doživjeti povratak u dres Warriorsa jer je mijenjan u Spurse u zamjenu za Richarda Jeffersona.

Jackson je igrao u 7 razlièitih ekipa u NBA ligi, a to ukljuèuje i Spurse u èije se redove vraæa nakon 2003. godine, kada je kao slobodan igraè napustio ekipu i potpisao za Hawkse. Tada je bilježio 15 poena i 4,5 skoka po utakmici, dok je ove sezone u dresu Bucksa bio na prosjeku od 13,9 poena i 4,1 skoka, što su mu najlošije brojke od njegove rookie sezone u Netsima.

Jeffersonu æe Warriorsi biti èetvrta NBA momèad u karijeri i ondje odlazi kao veteran na zalasku svoje karijere. Ove sezone prosjeèno bilježi 9,2 poena i 3,5 skoka, što je daleko ispod njegovih najboljih dana, kada je u Netsima prosjeèno bilježio 22,2 poena, 7,3 skoka i 4 asistencije po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE