Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi izborili sedmu utakmicu

Momčad iz San Antonija na svom je terenu svladala ‘Nuggetse’ i izjednačila uzbudljivu seriju na 3-3. Odlučujuća, sedma utakmica igrat će se u Denveru.

‘Nuggetsima’ ovaj put nije pomoglo ni čak 43 poena srpskog centra Nikole Jokića, pa će novu priliku za eliminaciju ‘Spursa’ imati pred svojim navijačima. Jokić je vrhunskom predstavom oborio klupski rekord po broju koševa u doigravanju kojeg su sa po 42 poena do noćas držali Carmelo Anthony i Alex English.

Domaći su jako dobro otvorili utakmicu, a nakon uvodne četvrtine već su imali deset poena viška. Međutim, sjajni Jokić se u drugom razdoblju igre razigrao pa su gosti na poluvrijeme otišli sa malim zaostatkom od četiri poena. I dok je treća četvrtina protekla u potpuno ravnopravnom nadmetanju, posljednju dionicu igre ‘Nuggetsi’ otvaraju jako loše, a njihov period ‘praznog hoda’ jako dobro koriste domaće ‘Mamuze’ i ponovno hvataju dvoznamenkastu prednost.

Jokić je uz mnoštvo poena skupio i 12 skokova i 9 asistencija, dok je Jamal Murray susret završio sa 16 poena i 6 asistencija. Sastav Gregga Popovicha predvodili su LaMarcus Aldridge (26p-10s-5a) i DeMar DeRozan (25p-7s-7a).

——————–

SAN ANTONIO – DENVER 120:103 (3-3)

Latest Posts

NE PROPUSTITE