Wednesday, April 17, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi nezaustavljivi u gostima, novi triple-double Westbrooka

Sinoć je na NBA parketima odigrano pet utakmica. Mogli smo vidjeti neke povijesne predstave, kao što Westbrookova, koji je upisao novi triple-double sedmi u sezoni. Također je imao i 15 dodavanja i tako postao jedini igrač uz Magica Johnsona da je napravio dva triple-doublea s 15 dodavanja u dvije utakmice zaredom. Warriorsi su nastavili svoj fantastičan niz, kao i Spursi.

Charlotte Hornets – New York Knicks 107:102

Hornetsi su prekinuli svoj niz od četiri poraza zaredom pobjedom nad Knicksima. Najbolji kod Hornetsa je bio Kemba Walker s 28 poena, tri dodavanja i tri blokade. Treba izdvojiti i šutera Jeremyja Lamba. On je imao 18 poena, ali i 17 skokova. Kod gostiju je najbolji bio Kristaps Porzingis s 25 poena i šest skokova. Derrick Rose je imao 18 poena (šut 6-20), osam skokova, osam dodavanja, dvije ukradene i dvije blokade.

Washington Wizards– San Antonio Spurs 100:112

Deveta pobjeda zaredom, omjer u gostima 10-0. Spursi nastavljaju igrati fantastično. LaMarcus Aldridge je upisao 24 poena i sedam skokova. Najbolji obrambeni igrač lige Kawhi Leonard je imao 19 poena, pet dodavanja i tri ukradene. Kod domaćina najbolji je bio Bradley Beal s 25 poena, šest skokova i pet dodavanja i dvije ukradene.

Oklahoma City Thunder – Detroit Pistons 106:88

Russell Westbrook je imao još jednu fantastičnu večer. Sedmi triple-double u sezoni, četvrti u posljednjih šest utakmica. Ovaj put je upisao 17 poena, 13 skokova i 15 dodavanja. Anthony Morrow je bio odličan s klupe, ubacio je 21 poena za 26 minuta. Detroit je doživio pet poraz u posljednjih sedam utakmica, a najviše poena kod gostiju je imao Tobias Harris, 21. Uz to je još imao i četiri skoka i tri ukradene.

Miami Heat – Memphis Grizzlies 107:110

U posljednjih osam utakmica, Memphis ima sedam pobjeda. Ovaj put uspjeli su pobijediti Miami na gostovanju. Marc Gasol je imao 28 poena, šest dodavanja i tri skoka. Mike Conley je upisao 21 poen, sedam dodavanja i tri skoka. Kod domaćina najbolji je bio Dion Waiters s 28 poena, šest dodavanja i pet skokova.

Golden State Warriors – Minnesota Timberwolves 115:102

11. pobjeda zaredom Warriorsa. Stephen Curry je imao 34 poena, osam skokova, šest dodavanja i dvije ukradene u novoj fantastičnoj pobjedi Warriorsa. Kevin Durant je dodao 28, uz deset skokova, čak šest blokada i pet dodavanja. Klay Thompson je imao 23 uz šest skokova. Kod gostiju najbolji je bio Zach LaVine s 31 poenom, tri skoka i tri dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE