Saturday, June 3, 2023

ZADNJE OBJAVE

Spursi pali u San Antoniju

San Antonio Spursi su u svom AT&T Centru sinoæ pomalo iznenaðujuæe izgubili od Dallas Mavericksa rezultatom 103-94, nakon niza od 12 pobjeda i omjera 13-1. No bez obzira na poraz, Spursi i dalje imaju najbolji omjer u ligi zahvaljujuæi Utah Jazzerima koji su Lakersima sinoæ nanijeli treæi poraz.

Èitava je utakmica bila potpuno izjednaèena, i ekipe nisu imale više od pet koševa prednosti. Blagu prednost pred završnicu imali su Spursi, sa dva koša prednosti. U èetvrtoj èetvrtini se odvija pravi boom Mavsa koji sa 32 koša u èetvrtini zakljuèuju pobjedu nad èetverostrukim NBA prvacima.

Kod gostiju je, tradicionalno, briljirao Dirk Nowitzki, sa 26 koševa i 8 skokova. Pratili su ga Chandler i Marion sa 19, i Terry i Kidd sa 12. Na drugoj strani je Ginobili imao 32 koša, a sa trice je gaðao 4-8. George Hill je sa klupe ubacio 21, a Duncan je imao 15 koševa i 8 skokova.

Nismo željeli znati što je njihov niz. Mi imamo svoje rivalstvo, i ono nema veze sa njihovim proteklim partijama“, rekao je Jason Terry. Ginobilli je nakon utakmice izjavio: “Zadnjih par utakmica smo pogaðali dosta šuteva, što nam je u konaènici donijelo pobjede. Ovaj put to nije bio sluèaj, pa smo izgubili.

Ovom pobjedom je Dallas došao na 11-4, a San Antonio na 13-2. Sljedeæu utakmicu Mavsi doèekuju Heat, a Spursi idu u goste još jednoj ekipi sa sjajnim startom, Hornetsima.

Latest Posts

NE PROPUSTITE