Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi pred ispadanjem, prva pobjeda Denvera

Noæas su odigrana tri susreta, a u sva tri su slavili domaæini. Ovoga puta samo je jedna utakmica riješena u posljednjim minutama, ona izmeðu Denvera i Oklahome, dok su Memphis i Dallas uvjerljivo došli do treæih pobjeda u seriji.

Memphis Grizzliesi došli su na korak do izbacivanja najbolje ekipe Zapada iz regularnog dijela sezone, San Antonio Spursa. Noæas su odigrali odliènu utakmicu, posebice u drugom dijelu u kojemu Spursima nisu dopuštali da im se približe te su tako slavili rezultatom 104-86. Rezultat u seriji je sada 3-1 za Memphis kojemu treba još samo jedna pobjeda za prolazak dalje. Najviše kod pobjednika zabio je Mike Conley, 15 poena, a dodao je i 7 asistencija. Statistiku i izvještaj sa susreta možete pogledati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Kevin Durant (31)
  • Asistencije: Jason Kidd (14)
  • Skokovi: Tyson Chandler (20)
  • Ukradene lopte: Shawn Marion (4)
  • Blokade: Serge Ibaka (5)

Dallas je takoðer došao nadomak prolasku u drugi krug. Ostvarili su treæu pobjedu protiv Portlanda rezultatom 93-82, ali lako je moguæe da æe ova serija otiæi do sedme utakmice jer su do sada pobjeðivali samo domaæini, a sljedeæi susret se igra u Portlandu. Mavericksi su napravili kljuènu prednost u treæoj èetvrtini te ju uspjeli saèuvati do kraja utakmice. Najbolje je odigrao Dirk Nowitzki sa 25 poena i 8 skokova. Izvještaj s ove utakmice možete pogledati ovdje.

U posljednjoj utakmici veèeri Denver Nuggetsi su uspjeli ostvariti prvu pobjedu u ovogodišnjem doigravanju i time su produžili svoj boravak u postsezoni za barem još jednu utakmicu. Susret je bio izjednaèen, ali Denver otvara posljednju èetvrtinu serijom 7-0 te zadržava tu prednost sve do kraja utakmice. Najbolji u redovima Nuggetsa bio je Ty Lawson sa 27 poena. Statistiku i izvještaj s ove utakmice možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE