Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi pronašli novo pojačanje u Europi

Krilni igrač Laboral Kutxe Davis Bertans jedan je od igrača kojeg bi uprava San Antonio Spursa željela vidjeti u svom dresu od naredne sezone.

Spursi polažu prava na latvijskog reprezentativca, koji se na NBA draftu pojavio 2011. godine kada je 42. po redu odabran od strane Indiana Pacersa, koji iste večeri šalju njega i 15. izbor Kawhija Leonarda u zamjenu za Georgea Hilla.

Problem za Spurse mogla bi predstavljati Bertansova sklonost ozljedama. Do sada je dvaput morao na operaciju križnih ligamenata desnog koljena, što je jako puno s obzirom na to da ima tek 23 godine.

Karijeru je počeo u rodnoj Latviji, dok će se ljubitelji košarke s ovih prostora vrlo vjerojatno sjećati njegovih nastupa u ABA ligi u dresovima Union Olimpije i Partizana, sve dok 2014. nije postao članom baskijskog velikana, s kojim upravo ulazi u posljednju godinu ugovora.

Ne sumnjamo da bi trener Spursa Greg Popovich pronašao savršenu ulogu za 208 centimetara visokog Latvijca, koji je kroz prošlu sezonu u svim natjecanjima skupio 30 utakmica u kojima je prosječno ubacivao 8,6 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE