Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi zadržali dominaciju NBA klubova, povratak Duncana

San Antonio Spurs – Olympiacos 107-89
Tijekom pripremnog dijela košarkaške sezone, kako europske, tako i NBA, nekoliko puta su se meðusobno susreli klubovi iz ta dva svijeta.

Sve oglede su dobili NBA klubovi, pa je tako Utah pobijedila Real u Madridu, dok je Partizan lakoæom padao u ogledima na amerièkom tlu protiv Denvera i Phoenixa.

I San Antonio je zadržao dominaciju NBA klubova pobijedivši na svom parketu Olympiacos 107-89. Bila je ovo prva pripremna utakmica koju je San Antonio odigrao sa tri svoje velike zvijezde u momèadi (Duncan, Ginobili, Parker).

Utakmica je, zapravo, bila odluèena u prvoj èetvrtini koju je San Antonio dobio s plusom od 18 poena (39-21), nakon èega se sastav iz Pireja uspješno držao na zaostatku do 20 poena.

Tim Duncan je zaigrao nakon mnogih problema s koljenima na kraju prošle sezone i ljeta, te je upisao 10 poena uz pet skokova, dok je Tony Parker dodao 12 koševa. George Hill je sa 17 poena bio najbolji strijelac Spursa.

Kod Olympiacosa je najbolji bio tamnoputi centar Sofoklis Schortsanitis sa 16 poena za 19 minuta, dok je Josh Childress ubacio 15 poena uz devet skokova.

Video isjeèak sa utakmice možete pogledati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE