Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursi zainteresirani za Marca Gasola

Dugo vremena već kruži glasina kako će na kraju sezone jedan od najboljih two-way centara lige Marc Gasol napustiti redove Memphis Grizzliesa i iskušati tržište. Pošto je poznato kako je sve manje pravih centara u ligi, oni su postali vrijedni eksponat i svaka momčad bi željela vidjeti mlađeg brata Gasola u svojim redovima.

Nakon ovog uvoda u priču ulaze San Antonio Spursi koji su vrlo ozbiljna organizacija i ne žele si dopustiti pad ukoliko se umirove jedan ili čak oba od veteranskog dvojca GinobiliDuncan. Imaju dovoljno prostora i sigurno je da bi Gregg Popovich lako uklopio košarkaši intelingentnog igrača kao što je Marc Gasol. Iako su po ovom pitanju uvijek tihi i rijetko se čuje impozantna vijest vezana za razmjene ili potpise novih igrača sve je više indikatora da bi se na kraju sezone prvi centar Memphisa mogao preseliti u San Antonio.

„Oni imaju tendenciju biti ispod rada kada je riječ o ovakvim stvarima i onda izaći i napravit razmjenu za Georga Hilla ili skoro dobiti Jasona Kidda.Jedan od generalnih menadžera je izjavio za Sporting News. „S obzirom u kakvoj su situaciji možemo opet očekivati tako nešto. Ukoliko to ne bude Gasol bit će razmjena ili draft izbor, nešto što ne očekujete. To nije organizacija koja je došla tu gdje je bez pomnog planiranja.“

Gasol bi mogao ostati tu gdje je jer može izabrati opciju još jedne godine na maksimalnom ugovoru sa Grizzliesima koji su usput rečeno playoff momčad. Pitanje je želi li Marc otići u momčad s kojom ima veliku mogućnost osvajanja naslova i raditi sa vrhunskima stručnjacima i prekaljenim igračima ili se želi zadržati u Grit n Grind gradu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE