Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Spursima prvi poraz u gostima, Warriorsi svladali Utah Jazz

Sinoć je odigrano šest utakmica na NBA parketima. Spursima je prekinut niz od 13 gostujućih pobjeda. Prvi poraz u gostima ove sezone nanijeli su im Chicago Bullsi. Warriorsi su porazili Jazzere i opet krenuli nizati pobjede. Memphis je svladao Blazerse i upisao petu pobjedu zaredom. Dario Šarić je odigrao dobru utakmicu u pobjedi 76ersa nad Pelicansima.

Washington Wizards – Denver Nuggets 92:85

Wizardsi su došli do pobjede nad Nuggetsima, koji su upisali drugi poraz zaredom. Bradley Beal je imao 26 poena, pet dodavanja i tri skoka. John Wall je imao 15 poena, sedam skokova, pet dodavanja i tri ukradene. Kod Nuggetsa najbolji je bio Nikola Jokić sa 17 poena i 11 skokova. Jusuf Nurkić je imao 13 poena i sedam skokova.

Toronto Raptors – Minnesota Timberwolves 124:110

Nakon poraza od Cavaliersa, Raptorsi su uspjeli na domaćem terenu svladati Timberwolvese. DeMar DeRozan je imao 27 poena, osam skokova i pet dodavanja. Kyle Lowry je upisao double-double 25 poena, 11 dodavanja i dva skoka. Jonas Valanciunas je imao 20 poena i deset skokova. Kod Minnesote najbolji je bio Zach LaVine s 29 poena i šest dodavanja. Andrew Wiggins je imao 25 poena, šest skokova.

New Orleans Pelicans – Philadelphia 76ers 88:99

Dario Šarić je odigrao jako dobru utakmicu u pobjedi 76ersa nad Pelicansima. Imao je 13 poena i pet skokova. Najbolji je bio Ersan Ilyasova s 23 poena, osam skokova i četiri dodavanja. Joel Embiid je imao 14 koševa, sedam skokova, dva dodavanja, tri ukradene i četiri blokade. Phila je prekinula niz od osam poraza zaredom. Anthony Davis je bio najbolji kod Pelicansa s 26 poena, 11 skokova, dva dodavanja i dvije blokade.

 Memphis Grizzlies – Portland Trail Blazers 88:86

Nema Mikea Conleyja, nema problema. Peta pobjeda zaredom Memphisa. Marc Gasol je imao 36 poena, devet skokova i dva dodavanja. Tony Allen je upisao 15 poena, deset skokova i dvije ukradene. Kod gostiju najbolji je bio C.J. McCollum s 24 poena. Evan Turner je imao 15 poena, deset skokova i dva dodavanja.

Utah Jazz – Golden State Warriors 99:106

Warriorsi su došli do četvrte pobjede zaredom i tako su prekinuli niz Jazzera od tri pobjede zaredom. Stephen Curry je imao 26 poena, pet skokova, dva dodavanja i dvije ukradene. Kevin Durant je imao 21 poena, 11 skokova, četiri dodavanja i dvije blokade. Draymond Green je imao 13 poena, deset skokova, osam dodavanja i četiri ukradene. Kod Utahe najbolji je bio Rudy Gobert s 20 poena i 17 skokova. Joe Ingles je imao 21 poen, pet skokova, četiri ukradene i tri dodavanja.

Chicago Bulls – San Antonio Spurs 95:91

Nakon 13 pobjeda u gostima Spursi su upisali svoj prvi gostujući poraz ove sezone. I to je moralo doći, a bolji su bili Bullsi. Najbolji kod Bullsa je bio Dwyane Wade s 20 poena, pet skokova, pt dodavanja. Rajon Rondo je imao 12 poena, deset skokova, devet dodavanja i dvije ukradene. Jimmy Butler je upisao 13 poena, devet skokova, četiri dodavanja i dvije ukradene. Kod Spursa najbolji je bio Kawhi Leonard s 24 poena, osam skokova, pet dodavanja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE