Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Sretan nam prvi roðendan

Poštovani èitatelji, na današnji dan prošle godine službeno je krenuo u rad prvi (i jedini) hrvatski NBA portal www.nba-croatia.com.

Bilo je uspona i padova, uspjeha i neuspjeha, ali mi smo još uvijek ovdje, za Vas, sve one ljubitelje košarke koji žele pratiti NBA ligu koja ima tretman na državnoj televiziji slièan prvenstvu skakanja u dalj za žabe. No to su neke druge prièe. Mi pokušavama približiti daleki NBA svijet svim èitateljima u Hrvatskoj i susjednim zemljama jer NBA liga to zasigurno zaslužuje. Prva godina je iza nas, a o samim poèetcima možete više saznati OVDJE . Kako nam je roðendan, veoma smo sretni pa smo odluèili usreæiti i sve ostale. Pokrenuta je akcija u kojoj možete povoljno nabaviti i hrpu NBA kalendara.

Radost loptanja pod obruèima u Sjevernoj Americi je atraktivnija i zanimljivija od svih ostalih loptanja diljem svijeta, a to ne smije proæi neopaženo. Iako još nismo uspjeli kontaktirati Lebrona ili Kobea, nadamo se da smo Vam dovoljno zanimljivi da nas redovito pratite i slijedeæih godina koje su pred nama.

Zahvaljujemo Vam svima koji ste nas pratili ovih godinu dana i nadamo se da æe se Vaš broj poveæavati, a samim time i broj naših zanimljivsti, vijesti, èlanaka, audio prijenosa i ostalih sadržaja.

Latest Posts

NE PROPUSTITE