Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stan Van Gundy oduševljen San Antonio Spursima

Stan Van Gundy je oduševljen načinom na koji San Antonio Spursi grade momčad s igračima koji uzimaju manje nego što je njihova tržišna vrijednost.

David West je uzeo znatno manji iznos da napusti Indiana Pacerse i pridruži se San Antonio Spursima, dok Tim Duncan zarađuje samo 5,25 milijuna dolara, a Manu Ginobili zarađuje 2,8 milijuna dolara ove sezone.

Kada ne morate plaćati igrače po tržišnoj vrijednosti, nema sumnje da je prilično jednostavno izgraditi širinu, rekao je Van Gundy. Visine plaća su problem za većinu nas koji pokušavamo izgraditi širinu.

Ali oni imaju u momčadi Tima Duncana koji igra ispod tržišne vrijednosti, Tony Parker igra ispod tržišne vrijednosti, Manu Ginobili igra ispod tržišne vrijednosti, West igra ispod tržišne vrijednosti, kada su se svi oni odrekli novaca, onda je lako dodati još ljudi i dopuštati im da idu van i rade što je potrebno kako bi se dobila širina. Što se tiče toga rade sjajan posao.

Van Gundyju je ovo druga sezona u Detroit Pistonsima kao trenera i glavnog čovjeka za donošenje odluka.

Imaju dosta igrača koji su voljni igrati ispod svoje tržišne vrijednosti. Tako da je to malo drugačija situacija nego što je u većine nas, rekao je Van Gundy.

Latest Posts

NE PROPUSTITE