Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stan Van Gundy: Teško ćemo zadržati Baynesa

Australski centar Aron Baynes već drugu sezonu nastupa u dresu Detroit Pistonsa. Back-up centar Andre Drummonda s Pistonsima je potpisao trogodišnji ugovor prošlog ljeta vrijedan 20 milijuna dolara uz player opciju na posljednjoj godini ugovora.

No, hoće li će Australac i narednih godina košarku igrati u Motownu teško je reci s obzirom na riječi glavnog i odgovornog u Detroitu, Stana Van Gundyja.

“Aron je zaista dobar igrač što potvrđuju njegovi nastupi. Kada je u pitanju njegov ostanak u Pistonsima, moram priznati da ćemo biti u teškoj situaciji da ga potpišemo na novi ugovor. Trenutačno se nalazi u rotaciji kao rezervni centar ali bez sumnje, Baynes posjeduje kvalitetu startera za ovu ligu. Zaista smo sretni što ga imamo u momčadi te nam pruža dobre minute kada Drummond odmara”, kazao je Van Gundy te dodao činjenicu da Aron igra minutažu startera sigurno bi bilježio veće brojke na oba kraja parketa.

Što se tiče novog ugovora Gundy kaže kako bi trebao narednog ljeta zaraditi trostruko više zahvaljujući svojim igrama na parketu. Uz to kaže kako bi bez problema ostalih 29 timova lige objeručke prihvatila Australaca kada bi ga Pistonsi stavili u trade block.

Najbolju utakmicu dosadašnjeg djela sezona Baynes je odigrao protiv Oklahome, upravo kada je bio starter zbog ozlijede Drummonda kada je zabio 20 poena uz 8 skokova za 34 minute na parketu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE