Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stan Van Gundy: Treba nam vremena

Ova sezona neće biti nikako laka za navijače Pistonsa. Od početka sezone i laganog optimizma zbog dolaska kvalitetnog stručnjaka Stana Van Gundyja, raspoloženje navijača Detroita je u laganom padu. Momčad bivšeg trenera Orlando Magica se na tablici Istočne konferencije nalazi ispred samo jedne momčadi – Philadelphije 76ersa. Trenutačno se nalaze u nizu od 6 uzastopnih poraza.

Stan Van Gundy i dalje pokušava pronaći pravu momčad, idealno izbalansiranu, ali nedostatak kvalitetnih igrača na vanjskim pozicijama dovodi do toga da na niskom krilu mora igrati Josh Smith, a u tom slučaju Detroit nikako ne uspijeva pronaći pravi balans u ekipi.

„Ništa se neće dogoditi preko noći“, rekao je Van Gundy. „Ja bih volio da se dogodi, vlasnik momčadi (Tom Gores) bi volio, ali ne mislim kako će se sve promijeniti preko noći. Jučer smo razgovarali sat i pol o našoj momčadi, kamo idemo i o cijeloj stvari. O tome što mislim o svemu, što ne volim.“

„Vidim da već napredujemo u nekim stvarima i trebat će nam još nešto vremena, a to je jedino što nam fali“, zaključio je trener Pistonsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE