Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Steph Curry se vraća u četvrtoj utakmici

Stephen Curry kaže kako će biti jako iznenađen ako ne bude igrao četvrtu utakmicu doigravanja, koja će se odigrati u Houstonu. Razigravač Golden State Warriorsa i trenutno najbolji igrač lige, osjetio je bol u gležnju tijekom prve utakmice serije, pa je trener Steve Kerr odlučio da se oporavi i odmori za buduće utakmice, iako je Steph htio noćas nastupiti.

Prva momčad lige je jučer izgubila prvu utakmicu u doigravanju, i to tako da je James Harden u zadnjim sekundama zabio koš za pobjedu Houstona, pa će tako serija morati otići na pet utakmica. Za razliku od druge utakmice, kada su aktualni prvaci izgledali uvjerenije te su imali istaknutog vođu u šutiranju, noćas je to izgledalo mlitavo i neodređeno, a dovoljno je reći da je Klay Thompson gađao tricu 0-7, dok je Draymond Green zabio jadnih devet poena.

Curry je u prvoj utakmici odigrao nepunih 20 minuta, te za to vrijeme zabilježio nevjerojatne brojke: 24 poena, dvije asistencije, 5-7 trica, sedam skokova i tri ukradene lopte. Otkako je on izašao iz igre, Warriorsi su samo održavali prednost.

Latest Posts

NE PROPUSTITE