Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Curry: Dobro sam

Stephen Curry se mučio u četvrtoj utakmici, u porazu protiv Oklahome City Thundera, postignuvši samo 19 poena iz 20 pokušaja.

Ne, dobro sam“, rekao je Curry kad su ga pitali o njegovom koljenu.

Novinari su također pitali Stevea Kerra je li Curry još ozlijeđen. Curry je zadobio ozljedu u četvrtoj utakmici prve runde, dok je u istoj seriji zadobio i ozljedu lakta u drugoj utakmici.

On nije ozlijeđen“, rekao je Kerr. „Vraća se nakon ozljede koljena, ali on nije ozlijeđen. Samo je imao lošu večer. Događa se, čak i najboljim igračima na svijetu.“

Warriorsi se sada nalaze u teškoj situaciji. Gube 3:1 u seriji, a s ovakvim Curryjem neće moći obraniti se od fantastičnih Thundera. Curry protiv Oklahome postiže u prosjeku 24,3 poena, 5,5 skokova i 4,5 dodavanja po utakmici uz šut od 41%. Samo se devet momčadi uspjelo vratiti nakon što su gubili u seriji 3:1, a zadnji put su to uradili Houston Rocketsi prošle godine kada su uspjeli preokrenuti protiv Clippersa.

Sljedeća utakmica u kojoj će Warriorsi pokušati smanjiti rezultat igra se u tri sata poslije ponoći po hrvatskom vremenu, u večeri s četvrtka na petak.

Latest Posts

NE PROPUSTITE