Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Curry: Dosta mi je kritika umirovljenih igrača

Ponajbolji igrač današnjice, Stephen Curry, nije pretjerano sretan zbog kritika koje dobiva od strane igrača koji su se povukli, kao što su Oscar Robertson, Kareem Abdul- Jabbar, Stephen Jackson te Cedric Ceballos.

Pomalo je dosadno jer su one (kritike) poprilično neopravdane“, rekao je Curry, te nastavio: „Imamo vrlo dobar tim i uvijek se zabavljamo kada igramo, i mislim da se to vidi. Uživamo u svemu što radimo. No na kraju krajeva, ne čujete nas kako se poredimo s drugim timovima iz prošlosti ili kako govorimo da bismo mogli pobijediti neki tim ili da smo bolji od nekog drugog tima. Živimo u trenutku.“

Steveu Kerru je također bilo dosta kritika:

„Jer su atlete, znate, prije 50 godina, bile mnogo veće, jače i brže. Pa možda Steph ne bi ni uspio u ligi.“

Doista, kada pogledamo brojke koje Curry ostvaruje ove sezone, ne vidimo razlog za kritike na njegov račun. On je trenutno prvo ime koje padne na pamet svakom poznavaocu NBA košarke kada čuje riječ MVP. Prosječno postiže 30,7 poena sa 5,3 skoka i 6,6 asistencija, te će vrlo vjerojatno ući u famozni klub 50/90/40 na kraju sezone, jer trenutno šutira 51,5% iz igre, 90,8% s linije slobodnih bacanja i fascinantnih 46,8% za tri poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE