Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Curry: James Harden zaslužuje MVP nagradu

Regularna sezone NBA lige ulazi u svoj najuzbudljiviji dio, kada se neke momčadi bore za plasman za doigravanje, a neke za što bolju poziciju u istom. Glavni igrači momčadi sada najviše dolaze do izražaja, a ostalo je još nešto više od mjesec dana do početka doigravanja, samim time slijede izbori nagrada za regularnu sezonu.

U zadnje dvije godine MVP naslovom okitio se Stephen Curry koji ove sezone igra ispod MVP nivoa, koji ga je krasio u prethodne dvije godine. No, Curry je shvatio da nije u konverzaciji za prestižnu nagradu pa kaže:

„Uvijek trebate gledati na timski uspjeh jer to je ono što se najviše uzimalo u obzir kroz povijest MVP nagrade. Tako da smatram da James Harden to najviše zaslužuje.“

Curry priznaje kako su i Russell Westbrook, Kahawi Leonard kao i LeBron James izraziti kandidati, no smatra kako njegov kolega iz Houstona to najviše zaslužuje.

Rocketsi su na omjeru od 46-21 i trenutno se nalaze na trećem mjestu Zapada, dok je Russellova Oklahoma na sedmoj poziciji s omjerom 37-29.

No, ostalo je još vremena za igranje košarke u regularnom djelu, tako da sudjelujemo u jednoj od najizvjesniji utrka za nagradu najkorisnijeg igrača.

Latest Posts

NE PROPUSTITE