Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Curry ponovo ozlijedio gležanj

Oh, ne, ne opet”, reakcije su svih simpatizera Golden State Warriorsa na još jednu ozljedu gležnja Stephena Curryja. Igrač koji je imao višestruke operacije gležnja zbog kojih je propustio dobar dio prošle sezone obnovio je ozljedu prilikom doskoka na nogu suigrača Festusa Ezelija.

Curry je propustio susret s Miamijem i za sada je nepoznat datum njegovog povratka. Dobra je vijest da prve pretrage pokazuju kako nije riječ o ozbiljnijoj povredi, no nema sumnje kako će Warriorsi biti oprezni s njegovim povratkom.

Nisam imao uganuće u dva i pol mjeseca, tako da su moj ligamenti u dobrom stanju”, rekao je Curry. Samo moram pričekati i vidjeti kako će teći oporavak.”

Trener Mark Jackson izjavio je kako se ne čini da je šteta na gležnju velika, ali kako će pričekati da Curry bude na 100% prije nego li ga vrati na teren.

Curry je u tekućoj sezoni pružao možda i najbolje partije svoje karijere i s 20,2 poena i 6,6 asistencija jedan je od najzaslužniji za odlične rezultate Warriorsa. Jarrett Jack će preseliti u startnu petorku za vrijeme njegovog izostanka, te pokušati nadomjestiti neigranje jednog od najboljih šutera lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE