Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Jackson potpisao za Clipperse

Prema američkim medijima, 35-godišnji bivši igrač San Antonija, Stephen Jackson potpisao je ugovor s trenutačno najboljom momčadi iz Los Angelesa. Nakon što je otpušten potkraj prošle sezone od strane Spursa, Jackson je unajmio agenta koji je radio na njegovom povratku u NBA.

Ozljedama J.J. Redicka, Matta Barnesa i Reggieja Bullocka, Clippersi su na poziciji niskog krila tražili pojačanje i našli su ga u Jacksonu. U kombinacijama za popuniti ovo mjesto bio je slobodni Shannon Brown, ali Clippersi su se odlučili za veterana s 1- godišnjim stažem u NBA ligi.

“Vrlo smo blizu dogovora. U našoj ligi ništa nije gotovo dok stvarno nije gotovo. On je iskusan igrač. Trebamo ga na terenu. Trebamo ga sada jer on je igrač kojeg možeš staviti u igru odmah i on nam može pomoći u ovom periodu kada imamo ozlijeđene igrače”, izjavio je Doc Rivers, trener Clippersa, nakon poraza od Clevelanda.

U svojoj karijeri Jackson je promijenio veliki broj klubova, a najbolje sezone odigrao je u dresu Golden State Warriorsa, bilježeći nešto više od 20 poena u prosjeku uz 6,5 asistencija i 5,1 skokova. Iako se nalazi pred samim krajem svoje karijere, zasigurno još može doprinijeti Clippersima svojim iskustvom u obrani i kvalitetnim šutom za 3 poena.

Latest Posts

NE PROPUSTITE