Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephen Jackson završio u Bobcatsima

Golden State Warriorsi su riješili svoje probleme sa Stephenom Jacksonom koji je više puta izrazio svoje nezadovoljstvo trenerom i želju za odlaskom iz momèadi.

Jackson je poslan u Charlotte Bobcatse u zamjenu za Raju Bella i Vladimira Radmanoviæa. Iako su Warriorsi mogli dobiti nešto više zauzvrat da su èekali još koji mjesec, odluèili su se što prije riješiti ovaj problem.

Jackson je ove sezone za Warriorse odigrao 9 utakmica te je za 33 minute igre u prosjeku zabijao 16.6 poena, hvatao 4 skoka i dijelio 4.7 asista. Njegov ugovor težak je oko 30 milijuna dolara i traje još 3 sezone.

Raja Bell, koji je odluèio igrati ozlijeðen umjesto da se podvrgne operaciji, odigrao je 5 utakmica za Bobcatse te je ostvario prosjeke od 12 poena, 4 skoka i 2 asista za 30 minuta igre po utakmici. Njegov ugovor istièe krajem ove sezone.

Radmanoviæ je nedavno došao u Bobcatse u zamjenu za Adama Morrisona i u 6 odigranih utakmica postizao je 5 poena i 3.6 skokova po utamici. Njegov ugovor vrijedan je oko 25 milijuna dolara i istièe krajem sljedeæe sezone.

Latest Posts

NE PROPUSTITE