Wednesday, May 8, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephenson o Hornetsima: Samo sam sjedio u kutu

Jedna od najvećih propalih investicija protekle sezone bio je Lance Stephenson, a priču vjerujem već svi znamo napamet. Nakon par odličnih godina u Indiani htio je prijeći negdje gdje će moći biti zvijezda, a to mu je ponudio Michael Jordan u svojem Charlottu. Iako je bilo mnogo pitanja, kada su objavili cijenu ($27 milijuna za tri godine) onda je sve bilo jasno – na papiru, Charlotte je dobio odličnog all-roundera za poprilično dobru cijenu.

Međutim, na parketu je bila druga priča. Stephenson je šutao mizernih 36.7% iz igre te 17% za tri poena, nije više imao onaj playmakerski pregled igre koji ga je krasio u Pacersima i na kraju je “ispao” više smetnja nego bilo što drugo. Lance inzistira kako nije sve do njega, te je o svojoj godini u Charlotteu imao za reći: “Samo sam sjedio u kutu. Zvijezda obično dobija loptu, tako nije bilo u Hornetsima.”

Ipak, da nije sve crno za Lancea pokazao je Doc Rivers koji mu je ukazao povjerenje za narednu sezonu. Situacija u Clippersima za Stephensona neće biti baš najbolja – drugu petorku predvoditi će veteran Jamal Crawford, a u prvoj petorci će loptu “dijeliti” sa najvećom zvijezdom tima Chrisom Paulom.

Također, morati će vratiti svoj vanjski šut jer će dugo vremena na parketu provoditi sa Joshom Smithom te će protivnici ovaj dvojac “vrlo rado” ostavljati same na perimetru. Postoji malo ljudi koji vjeruju da će ogroman ego Stephensona moći raditi u svlačionici punoj zvijezda, ali najbitnije za njega je da mnogo vjere ima onaj čija vjera stvarno nešto znači – trener Doc Rivers.

Latest Posts

NE PROPUSTITE