Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephenson: Zaslužio sam mjesto na All-Staru

Lance Stephenson, 23-godišnji igrač Indiana Pacersa, smatra da je zaslužio biti izabran u All-Star momčad Istoka ove sezone. Od objave rezervi na ovogodišnjem All-Staru sa četvrtka na petak po našem vremenu i dalje se vode polemike o tome tko je zaslužio svoje mjesto, a tko je zakinut.

Stephenson je priznao da je nezadovoljan svojih izostankom. “Ljut sam. Odigrao sam prošlu sezonu vrlo dobro. Pokazao sam da mogu igrati sa svima na parketu, a osjećam da sam ove godine još podigao svoju igru na višu razinu.”

“Ja ću nastaviti raditi i dokazivati da su bili u krivu”, dodao je. Zbog velike reakcije društvenih mreža na njegovo nepozivanje, zaključio je da je većina na njegovoj strani i da se ne slaže s izborom.

Samo su dva igrača iz najbolje momčadi Istočne konferencije bila izabrana – Roy Hibbert i Paul George, koji je također izjavio da smatra da je Lance zakinut.

Stephenson ove sezone prosječno bilježi 13,7 poena uz 6,8 skokova i 5,2 asistencije. Šut iz igre mu je nešto manji od 50 posto. Mnogi smatraju da je Indiana, poput Heata, kao vodeća momčad Istoka zaslužila trojicu igrača.

Trener Frank Vogel je bio zadovoljan kako je Stephenson reagirao dan nakon objave rezervi. “Ništa ne govori, ali vidi se da ga malo boli. Ali je svejedno drugi dan donio mnogo pozitivne energije na treningu”, te nastavlja: “Teško je. Zbog toga što jako želio taj poziv, a nakraju i zaslužio.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE