Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stephenson želi ostati u Hornetsima

Za ovosezonsku akviziciju Charlotte Hornetsa, Lancea Stephensona, prema pisanju RealGM-a, postoji nekoliko zainteresiranih momčadi. Nekoliko je već klubova pristupilo Hornetsima kako bi ispitali situaciju oko bivšeg igrača Indiana Pacersa. Među tim klubovima je i momčad iz njegovog rodnog grada – Brooklyn Netsi.

Iako Stephenson ne bi imao ništa protiv dolaska u Brooklyn, on se ipak nada kako će ostati dio svoje sadašnje momčadi i kako će uspjeti u Hornetsima. Igre ovog beka šutera na početku sezone nisu sjajne, ali i on i klub vjeruju kako se sve može preokrenuti te kako još ima vremena za produktivnu suradnju i uspjehe u ljubičastoplavom dresu.

Prosječno zabija 10.5 poena, čemu je pridodao 7.4 skokova i 5.3 asistencije. Ono što bode u oči su očajni postotci šuta. Iz igre gađa najslabije u karijeri (38.7 posto), dok tricu gađa s mizernih 16 posto uspješnosti, a na liniji slobodnih bacanja je na 67 posto.

Cijela momčad zapravo ne funkcionira na onaj način na koji se očekivalo da će biti ove sezone. Nakon prošlogodišnjeg ulaska u doigravanje, mislilo se kako će doći do napretka u slaboj istočnoj konferenciji. To se nije dogodilo i Charlotte je na 12. mjesto Istoka sa 6 pobjeda i 15 poraza. Samo su Knicksi, Pistonsi i 76ersi slabiji od njih.

Latest Posts

NE PROPUSTITE