Wednesday, December 7, 2022

ZADNJE OBJAVE

Stern: Igraèi su se odluèili za samodestrukciju

Nije trebalo dugo èekati reakciju povjerenika NBA lige Davida Sterna nakon što je Sindikat igraèa objavio da odbija ponudu vlasnika klubova.

- Advertisement -

Igraèki predstavnici svih klubova sastali su se u ponedjeljak u New Yorku i odbacili ponudu vlasnika prema kojoj bi se košarkaški prihodi dijelili prema sustavu 50-50 posto. Propala je na taj naèin moguænost da sezona u najjaèoj košarkaškoj ligi svijeta krene 15. prosinca kao što je ranije najavljivao Stern.

“Ovim neodgovornim potezom na ovako kasni datum, izvršni direktor Sindikata Billy Hunter je odluèio ugroziti sezonu i onemoguæiti svojim èlanovima isplatu ogromnih iznosa. Igraèe je obmanulo vodstvo Sindikata”, oštro je reagirao Stern.

“Mislim da je prava tragedija to što nam sezona klizi iz ruku i to što igraèi gube sve za što su naporno radili”, dodao je Stern i za kraj komentirao najavu Sindikata da æe tužiti vodstvo NBA lige.

- Advertisement -

“Ne dobiješ ono što tražiš i onda odluèuješ podnijeti tužbu. Neæe iæi! Ako su to htjeli napraviti, trebali su to napraviti davno prije. Možda bismo u tom sluèaju imali šanse spasiti sezonu. Ali, oni su se odluèili za samodestrukciju.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE