Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Stern: Kingsi ostaju u Sacramentu

David Stern, glavni povjerenik NBA lige, dao je novu nadu navijaèima Sacramento Kingsa izjavom da ekipa bar zasad ostaje u glavnom gradu Kalifornije.

U razgovoru s novinarima prije NBA finala Stern je rekao da u sluèaju razgovora i glasanja oko selidbe Kingsa iz Sacramenta ne bi podržao tu ideju. Stern je takoðer rekao kako se nada da æe i vlasnici odluèiti ostati u Sacramentu, te da trenutno ne razmišlja o tome da podrži selidbu Kingsa u bliskoj buduænosti.

Obitelj Maloof, u èijem su vlasništvu Kingsi, rekli su kako ne namjeravaju preseliti Kingse iz Sacramenta te kako razmišljaju o renoviranju trenutaène dvorane Power Balance Pavilion. Planove oko renoviranja dvorane, koje ja ujedno i najveæa prepreka ostanku Kingsa u Sacramentu, sprijeèili su dogovori oko financiranja.

Gradonaèelnik Sacramenta Kevin Johnson zauzima ideju o graðenju potpuno nove dvorane u samom centru grada te je odbio sve razgovore oko sudjelovanja u renoviranju sadašnje dvorane Kingsa. Što æe se dogoditi s Kingsima teško je reæi, ali zasad momèad ostaje igrati u Sacramentu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE